KONKURS ZA IZBOR SLOGANA TURISTIČKE REGIJE ZAPADNA SRBIJA

U cilju boljeg pozicioniranja i unapređenja promotivnih aktivnosti, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija raspisuje konkurs za izbor slogana turističke regije Zapadna Srbija koja obuhvata područje 10 gradova i opština: Užice, Čajetina, Bajina Bašta, Ivanjica, Arilje, Požega, Kosjerić, Nova Varoš, Prijepolje i Sjenica. Najznačajnije turističke vrednosti Regije predstavljaju očuvana priroda i kulturno istorijsko nasleđe. Turistička regija Zapadna Srbija najprepoznatljivija je po planinama: Zlatiboru, Tari, Zlataru i Goliji, Mokroj Gori sa Šarganskom osmicom i Drvengradom, Specijalnom rezervatu prirode Uvac, Manastirima Milešavi i Rači, Crkvi Sv.Ahilija u Arilju, Potpećkoj i Stopića pećini, Muzeju na otvorenom Staro selo Sirogojno, kao i bogatoj ponudi u seoskom turizmu.
Predloženi slogan treba da obuhvati karakteristike turističke regije Zapadna Srbija koje su gore navedene, odnosno da ima regionalnu komponentu, što znači da ne treba da favorizuje nijednu od navedenih destinacija. Slogan treba da bude napisan na srpskom jeziku bez upotrebe reči Zapadna Srbija i Srbija. Predlog ne sme da sadrži slike, crteže i slično.
Dodatne informacije o turističkoj regiji Zapadna Srbija mogu se dobiti na internet sajtu: www.westserbia.org
Uslovi za učešće na konkursu:
– Na konkursu mogu da učestvuju svi građani Republike Srbije, kao i strani državljani.
– Predloge dostavljati u pismenoj formi: lično ili poštom na adresu: Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, Dimitrija Tucovića 52, 31000 Užice.
– Predloge dostavljati u zatvorenom kovertu sa naznakom: Konkurs za izbor slogana. Uz predlog obavezno dostaviti podatke o podnosiocu: Ime i prezime, adresu stanovanja i telefon
– Dostavljanje predloga elektronskom poštom nije dozvoljeno
– Konkurs je otvoren do 16. februara 2017. godine do 12 časova. Svi predlozi koju budu dostavljeni nakon navedenog roka neće biti uzeti u razmatranje.
Sedmočlana komisija imenovana od strane Upravnog odbora Turističke organizacije regije Zapadna Srbija odabraće tri predložena rešenja koja će biti nagrađena.
1. Nagrada : Vikend za dve osobe u hotelu Palisad na Zlatiboru
2. Nagrada: Vikend za dve osobe Specijalnoj bolnici Čigota na Zlatiboru
3. Nagrada: Vikend za dve osobe u hotelu Panorama na Zlataru
Autori slogana dužni su da sa Turističkom organizacijom regije Zapadna Srbija potpišu ugovor kojim se odriču autorskih i drugih prava na predloženi slogan čime ostvaruju pravo na nagrade.
Proglašenje pobednike biće objavljeno za vreme Međunarodnog sajma turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara 2017. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.