SUTRA POČINJE ČETVRTI NEXT FESTIVAL

Ostao je još samo jedan dan do početka četvrtog humanitarnog NEXT festivala. Kao i prethodnih godina, i ove godine festival će se održati u prostorijama Gradskog kulturnog centra Užice, 27. i 28. aprila, a organizatori najavljuju da će ovo biti najbolje izdanje festivala do sada.

Pored vodećih imena rok i elektro scene koja će nastupiti na Public i 031 Republic stejdževima, u okviru Next festivala, prvog dana  27. aprila u 14 časova biće otvoren i prvi zatvoreni skejt bazen u Srbiji – Kotlarnica u prostorijama Gradskog kulturnog centra Užice. Tako će pored večernjih nastupa, ove godine biti organizovan i dnevni program, koji obuhvata skejt takmičenje, kao i nastupe Timbeta i bendova Sick Touch i Tremendum na Public stejdžu.

I ove godine, NEXT festival za svoj glavni cilj ima humanost. U saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva tokom NEXT festivala biće utrošena na kupovinu tehničke opreme ili radnog materijala za potrebe Opšte bolnice Užice.

Karte za festival možete naći na biletarnici Gradskog kulturnog centra, u WinWin Computer Shop radnjama širom Srbije i na sajtu www.ddtickets.rs. Komplet karata za oba dana je 1000 dinara, dok su pojedinačne karte 600 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.