VRTIĆ NA PORI DOKAZ SPOSOBNOSTI AKTULENE VLASTI

„Obilazeći sve objekte koji su završeni u periodu od 2008. do 2012. godine a koji su danas u funkciji želimo da još jednom građanima Užica pokažemo konkretne rezultate našeg rada“,  poručuje Jovan Marković nosilac liste Najbolje za Užice i kandidat za gradonačelnika. Sa druge strane, kako dodaje, objekat vrtića na Pori koji je u trenutnom obliku urađen još 2011. godine simbol je svega onoga što nije završeno.

Objekat vrtića na Pori samo je jedan od onih čija je izgradnja stala zbog pogubnog komponovanja vlasti 2012. godine kaže Jovan Marković. Aktuelnoj  vlasti postavlja pitanje zbog čega nije završen vrtić na Pori, vrtić na Beloj zemlji i zbog čega nije realozovana donacija od 15,5 miliona eura za postrojenje za otpadne vode u Gorjanima, a tu je i nezavršen posao oko rekonstrukcije fabrike vode.

„Dok smo bili na vlasti pokušavali smo da rešavamo probleme i stvaramo uslove za ono što je najvažnije a to su upravo deca i omladina“  kaže Ilija Mićević kandidat za odbornika sa liste Najbolje za Užice.

„Da li je i ovaj prostor oko vrtića ali sam izgled ostalih površina u mesnoj zajednici Pora dovoljan dokaz za ono o čemu govorimo“,  pita se Vladimir Ristović iz gradskog odbora SNP-a.

Koalicija Jovan Marković – Najbolje za Užice na predstojećim lokalnim izborima 24. aprila na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 5 a oko ove liste okupljeni su Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija, Socijaldemokratska stranka, Nova Stranka i Srpska narodna partija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.