KOALICIJA OKUPLJENA OKO SPS-SPREMNA DA PREUZME VLAST POSLE IZBORA

Koalicija predvođena socijalistima ima najbolju odborničku listu i spremna je da posle 24. aprila preuzme ne samo 20 mandata u gradskoj Skupštini već ima kadrove za sve poluge vlasti, poručio je sa konvencije održane u subotu u užičkom pozorištu kandidat za narodnog poslanika i prvi na odborničkoj listi Neđo Jovanović. Kako je rekao, ova koalicija posle izbora mora preuzeti vlast radi spasa i dobrobiti grada a svi kanidati za odbornike svesni su te odgovornosti.
Kandidat za narodnog poslanika Dejan Jovanović je poručio je da je ova koalicija pretočila reči u dela i pozvao Užičane da na listićima za lokalne izbore zaokruže broj dva, a na listi za republički parlament broj tri.
Tokom predizbornog skupa koji je održan u prepunoj sali užičkog Narodnog pozorišta dugim aplauzom pozdravljeni je i Vladan Zagrađanin, član GO SPS-a koji je podsetio na postignute rezultate i uspehe predsednika stranke Ivice Dačića i govorio o osnovnim principima za koje se zalažu.
Uz članove i simpazitere koalicije SPS-JS-AS, konvenciji su prisustvovali predstavnici SPS-a Republike Srpske i Zlatiborskog okruga, koalicioni partner Dušan Janjić, predsednik Aktivne Srbije, Djordje Kosanić, član predsedništva Jedinstvene Srbije i brojni gosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.