JAVNA PREDAVANJA „ELEKTRONIKA IZ PRVE RUKE“

Radio klub je krajem prošle godine dobio prostorije u Gradskom kulturnom centru i time je započela obnova njegovog rada i aktivnosti na promociji radio-amaterizma.

Članovi kluba su sopstvenim zalaganjem i sredstvima renovirali prostor i uredili ga kako bi se mogle obavljati aktivnosti.

Prva javna aktivnost je održavanje niza predavanja iz oblasti elektronike i radio-tehnike, koju organizuje grupa mladih „Konstruktori“ koji su sa projektom „Elektronika iz prve ruke“ učestvovali na konkursu Divac omladinski fondovi Fondacije „Ana i Vlade Divac“ koji se odvijao u saradnji sa Opštinom Užice i uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju.

Cilj predavanja je da se okupe mladi koje interesuje elektronika, radio-tehnika i računari kako bi sarađivali i radeći na zajedničkim elektronskim konstrukcijama proširivali svoja znanja iz ove oblasti.

Predavanja su otvorenog tipa i ulaz je slobodan (besplatan) za sve zainteresovane.

Više detalja o ovim predavanjima zainteresovani mogu saznati na sajtu radio kluba na adresi http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/ ili posetom radio-klubu četvrtkom od 19.00 časova.

18/02/2016

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.